Conferentie

Conferentie

Het Opleiders Collectief organiseert eens in de twee jaar een grote landelijke conferentie. De volgende conferentie vindt plaats in het Kröller Müller museum op woensdag 6 april 2022. Het thema is Vertrouwen en verbinding- en de kunst dat te zien. 

Update 1 februari 2022:

Na de persconferentie van afgelopen week hebben wij als bestuur helaas moeten besluiten om de conferentie Beeldcoaching uit te stellen. We hadden heel veel zin om iedereen weer te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan rondom het thema ‘Vertrouwen en verbinding- en de kunst dat te zien’. Het lijkt ons echter niet verantwoord – gezien de situatie rondom het coronavirus in Nederland – om begin april met veel mensen uit alle streken van het land bij elkaar te komen in een zaal. Ook kunnen we op dit moment niet overzien hoe Corona en de bijbehorende maatregelen zich de komende tijd zal ontwikkelen. We vinden het natuurlijk heel jammer dat we moeten uitstellen, maar het is helaas niet anders. 

We hebben een nieuwe datum vastgesteld op woensdag 28 september 2022. Ieders inschrijving en betaling blijft gewoon staan, dus iedereen kan zondermeer weer meedoen. Ook zal het programma van de conferentie ongewijzigd blijven. Ondanks dat de tickets al uitverkocht zijn, is het mogelijk je voor de wachtlijst in te schrijven door de flyer hieronder te downloaden en vanuit dat document op de link te klikken. Zodra er een plek vrijkomt neemt het secretariaat contact met je op. 

We zien er naar uit om in september iedereen weer te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Anne Floor Schoemaker, Mariëlle Dekker, Lucy Geurds en Alex Otten.

 

De annuleringsvoorwaarden vindt u hier:

Beeldcoaching